A match made in Dörren

Yhdistämme paikallisia ja kansainvälisiä osaajia samalta alalta
Nyt mahdollista Uudellamaalla.

Miten tämä toimii käytännössä?

dorren_number1

Rekisteröidy ja saat kontaktin

Yhdistämme sinut saman alan henkilön kanssa.

dorren_number2

Tunnin tapaaminen kahvikupin äärellä

Me ehdotamme ajankohtaa, mutta te päätätte missä ja milloin tapaatte. Käyttäkää keskusteluopastamme tukena.

dorren_number3

Jaa ja ota vastaan kontakteja

Tapaamisen jälkeen Ovenavaaja voi, jos mahdollista, jakaa uusia kontakteja Osallistujan kanssa. Käytä viestipohjiamme tukena.

Dörren on sinulle:

OVENAVAAJA

Olen vakiintunut työelämässä Suomessa. Haluan laajentaa näkökulmaani ja verkostojani samalla kun autan ulkomailla syntynyttä ammattilaista ​​jakamalla kokemuksia ja kontakteja alaltani.

OSALLISTUJA

Olen syntynyt ulkomailla ja haluan tavata henkilöitä alaltani, laajentaa verkostojani ja syventää ymmärrystäni alastani ja paikallisesta työkulttuurista. Näin parannan mahdollisuuksiani löytää kokemustani ja taitojani vastaavaa työtä.

ORGANISAATIOT

Haluamme kartoittaa monimuotoisuuden tuomia etuja ja niihin liittyviä mahdollisuuksia organisaatiolle. Haluamme löytää tulevaisuuden tekijät, uusia taitoja, työntekijöitä tai jäseniä. Kertokaa lisää siitä, miten Dörren voisi tukea meidän organisaatiotamme! Enemmän tietoja saat klikkaamalla tästä.

Ajankohtaista

Verkostoituminen Helsingin yliopiston kanssa

huhtikuu 13, 2021

Dörrenin kevät on täynnä verkostoitumistapahtumia! Viimeisimmässä tapahtumassa Helsingin yliopiston työntekijät toimivat Ovenavaajina.

Spouse Program ja Dörren jatkoi yhteistyötään toisessa verkostoitumistapahtumassa

maaliskuu 31, 2021

25.3 Dörren järjesti yhteistyössä Helsingin kaupungin Spouse Programin kanssa toisen onnistuneen verkostoitumistapahtuman. Paikalla oli yhteensä 24 paikallista ja kansainvälistä ammattilaista useammasta eri alasta.

Faces of Dörren: Saana Kallioinen

maaliskuu 18, 2021

Saana Kallioinen rekisteröityi Ovenavaajaksi koska hän on aina ollut innokas tapaamaan uusia henkilöitä mutta hän halusi myös auttaa muita tavalla jota hän olisi itse tarvinnut kun muutti Suomeen kaksitoista vuotta sitten. Tänään hänellä on hyvä jalansija Suomen työmarkkinoilla ja haluaa jakaa paikallista näkökulmaa ja vinkkejä muiden alansa ammattilaisten kanssa.

Dörren ja Kulttuurin kummilapset verkostoitumistapahtuma loi keskustelua ja uusia kontakteja

maaliskuu 12, 2021

Dörrenin ja Kulttuurin kummilapsien järjestämässä verkostoitumistapahtumassa 5.3 luotiin uusia kontakteja Helsingin kulttuuritoimijoiden ja kulttuurialan kansainvälisten ammattilaisten välillä kaupunkiseudulla.

Faces of Dörren: Jaana Simula

tammikuu 14, 2021

"Osallistuminen Dörreniin kestää ainoastaan muutama tunti ajastasi ja et koskaan tiedä mihin se voi johtaa. Ole utelias ja tartu mahdollisuuteen," sanoo Jaana Simula joka on osallistunut Ovenavaajana kahdessa ihan erilaisessa Dörren tapaamisessa.

Dörren on nyt FIBS yritysvastuuverkoston jäsen

tammikuu 7, 2021

Dörren by Luckanilla on ilo kertoa liittyvänsä jäseneksi pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon. FIBS on johtava kestävän liiketoiminnan vauhdittaja ja yritysten asiantuntijuuden kehittäjä. Verkostoon kuuluu yli 300 yritystä ja organisaatioita jotka vahvasti panostavat eri vastullisuuteen liittyviin teemohin. Dörren tulee osaksi FIBS verkostoa erityisesti kiinnostunut monimuotoisuuden johtamisesta. Ammatillisen verkostoitumisen konsepti on käytännön työkalu jota kaikenlaiset organisaatiot voivat käyttää monimuotoisuuden edistämiseen.

Joulutervehdys

joulukuu 18, 2020

Luckan ja erityisesti Dörren tiimi kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivoo teille hyvää uutta vuotta! Pidämme lyhyt tauko mutta olemme takaisin taas luomassa inspiroivia tapaamisia 4.1.2021.

Seven pitches for strengthening engagement and inclusion

marraskuu 25, 2020

On the first day of Integration2020 we followed an inspiring pitching competition. Check out Dörren’s pitch here!

Tiedote: Uudet Dörren verkostoitumistapahtumat edistävät monimuotoisuutta työelämässä

marraskuu 19, 2020

Tämä tiedote voi lukea ruotsiksi tai suomeksi (katso nettisivujen suomenkielinen versio).

Faces of Dörren: Stefana

marraskuu 18, 2020

Stefana on yksi Dörrenin monesta kasvoista. Hänelle verkostoitumistapaaminen oli vastaus kun hän tarvitsi paikallista näkemystä ohjelmistotestauksen alasta.

Tulevat tapahtumat

Diamanten ja Dörren kutsuu Uudellamaalla asuvat kansainväliset ammattilaiset virtuaaliseen verkostoitumistapahtumaan 6.5 kello 17:00-18:00. Tule verkostoitumaan alasi johtavan naisen kanssa!

/10
(SITRA 2016)

Seitsemän kymmenestä henkilöstä löytää työpaikan verkostojen kautta.

Ammatillinen verkostoituminen voi viedä aikaa, kun muutat uuteen maahan.

Dörren auttaa ulkomailla syntyneitä laajentamaan ammatillista verkostoaan, mutta auttaa myös paikallisia löytämään ulkomailta Suomeen muuttaneiden osaamista ja pätevyyttä.

Dörrenin kautta organisaatioilla on mahdollisuus saada yhteys ulkomailta Suomeen muuttaneiden monipuoliseen osaamisreserviin, mikä voi olla arvokasta sekä paikallisesti että kansainvälisessä yhteistyössä ja liiketoiminnassa.

Kysymykset ja vastaukset

Olemme koonneet luettelon yleisimmistä Dörreniin liittyvistä kysymyksistä. Esimerkiksi kysymykset ja vastaukset koskien Ovenavaajia ja Osallistujia, tapaamista, odotuksia jne.

Ota yhteyttä

Gerd Norrgård

Projektipäällikkö

gerd.norrgard(a)luckan.fi

+358 45 211 7922

 

Elisa Häggström

Projektikoordinaattori

elisa.haggstrom(a)luckan.fi

+358 504130441

Tony Khalil

Projektikoordinaattori

Verkostoitumistapahtumat

tony.khalil(a)luckan.fi

+358 456410991

Onko sinulla kysymyksiä Dörren-prosessista tai tarvitsetko meidän apua?

Ota yhteyttä meihin osoitteessa dorren(a)luckan.fi