The project Dörren is inaktive at the moment. For more information please see Luckan Integrationin.

 

Tapaamisia naulan kantaan

Yhdistämme paikallisia ja kansainvälisiä osaajia samalta alalta
Nyt mahdollista Uudellamaalla

Miten tämä toimii käytännössä?

dorren_number1

Rekisteröidy ja saat kontaktin

Yhdistämme sinut saman alan henkilön kanssa.

dorren_number2

Tunnin tapaaminen kahvikupin äärellä

Me ehdotamme ajankohtaa, mutta te päätätte missä ja milloin tapaatte. Käyttäkää keskusteluopastamme tukena.

dorren_number3

Jaa ja ota vastaan kontakteja

Tapaamisen jälkeen Ovenavaaja voi, jos mahdollista, jakaa uusia kontakteja Osallistujan kanssa. Käytä viestipohjiamme tukena.

Dörren on sinulle:

OVENAVAAJA

Olen vakiintunut työelämässä Suomessa. Haluan laajentaa näkökulmaani ja verkostojani samalla kun autan ulkomailla syntynyttä ammattilaista ​​jakamalla kokemuksia ja kontakteja alaltani.

OSALLISTUJA

Olen syntynyt ulkomailla ja haluan tavata henkilöitä alaltani, laajentaa verkostojani ja syventää ymmärrystäni alastani ja paikallisesta työkulttuurista. Näin parannan mahdollisuuksiani löytää kokemustani ja taitojani vastaavaa työtä.

ORGANISAATIOT

Haluamme kartoittaa monimuotoisuuden tuomia etuja ja niihin liittyviä mahdollisuuksia organisaatiolle. Haluamme löytää tulevaisuuden tekijät, uusia taitoja, työntekijöitä tai jäseniä. Kertokaa lisää siitä, miten Dörren voisi tukea meidän organisaatiotamme! Enemmän tietoja saat klikkaamalla tästä.

Ajankohtaista

Faces of Dörren: Camille Buskowa & Maria Dorovskikh

14.06.2021

Dörren muistaa projektikautta jakamalla muutamia teidän kokemuksia! Tämä tarina on Camillen ja Marian omin sanoin kertoma ja nostaa miten heidän kontakti johti molemminpuoliseen hyötyyn.

Kevätterveisiä Dörren tiimiltä

02.06.2021

Dörren tiimi haluaa lämpimästi kiittää kaikkia jotka ovat näyttäneet kiinnostuksensa Dörreniä kohti tai osallistuneet Dörreniin. Ilmoittautuminen verkostoitumistapaamisiin on tauolla 1.6.2021 lähtien mutta Luckan Integration tekee aktiivisesti työtä Dörrenin tulevaisuutta varten. Toivomme että voimme pian julkaistaa tietoa Dörrenin jatkosta.

Faces of Dörren: Sandra Fernández – Columbia Road

17.05.2021

Sandra Fernández on yksi Ovenavaajistamme joka on löytänyt Dörren työnantajansa kautta. Hän on suunnittelija Columbia Road nimisessä yrityksessä ja rekisteröityi Dörreniin kun siitä tuli osa yrityksen “Good impact” ohjelmaa.

Faces of Dörren: Liselott Sundbäck & Sofia Achame

21.04.2021

Sofia Achamelle ja Liselott Sundbäckille Dörren tapaaminen oli uuden ystävyyden alku. Heidän samankaltaiset taustat ja yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat tehneet heistä läheisiä ja he ovat pystyneet mentoroimaan toisiaan eri tavoilla.

Verkostoituminen Helsingin yliopiston kanssa

13.04.2021

Dörrenin kevät on täynnä verkostoitumistapahtumia! Viimeisimmässä tapahtumassa Helsingin yliopiston työntekijät toimivat Ovenavaajina.

Spouse Program ja Dörren jatkoi yhteistyötään toisessa verkostoitumistapahtumassa

31.03.2021

25.3 Dörren järjesti yhteistyössä Helsingin kaupungin Spouse Programin kanssa toisen onnistuneen verkostoitumistapahtuman. Paikalla oli yhteensä 24 paikallista ja kansainvälistä ammattilaista useammasta eri alasta.

Faces of Dörren: Saana Kallioinen

18.03.2021

Saana Kallioinen rekisteröityi Ovenavaajaksi koska hän on aina ollut innokas tapaamaan uusia henkilöitä mutta hän halusi myös auttaa muita tavalla jota hän olisi itse tarvinnut kun muutti Suomeen kaksitoista vuotta sitten. Tänään hänellä on hyvä jalansija Suomen työmarkkinoilla ja haluaa jakaa paikallista näkökulmaa ja vinkkejä muiden alansa ammattilaisten kanssa.

Dörren ja Kulttuurin kummilapset verkostoitumistapahtuma loi keskustelua ja uusia kontakteja

12.03.2021

Dörrenin ja Kulttuurin kummilapsien järjestämässä verkostoitumistapahtumassa 5.3 luotiin uusia kontakteja Helsingin kulttuuritoimijoiden ja kulttuurialan kansainvälisten ammattilaisten välillä kaupunkiseudulla.

Faces of Dörren: Jaana Simula

14.01.2021

"Osallistuminen Dörreniin kestää ainoastaan muutama tunti ajastasi ja et koskaan tiedä mihin se voi johtaa. Ole utelias ja tartu mahdollisuuteen," sanoo Jaana Simula joka on osallistunut Ovenavaajana kahdessa ihan erilaisessa Dörren tapaamisessa.

Dörren on nyt FIBS yritysvastuuverkoston jäsen

07.01.2021

Dörren by Luckanilla on ilo kertoa liittyvänsä jäseneksi pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon. FIBS on johtava kestävän liiketoiminnan vauhdittaja ja yritysten asiantuntijuuden kehittäjä. Verkostoon kuuluu yli 300 yritystä ja organisaatioita jotka vahvasti panostavat eri vastullisuuteen liittyviin teemohin. Dörren tulee osaksi FIBS verkostoa erityisesti kiinnostunut monimuotoisuuden johtamisesta. Ammatillisen verkostoitumisen konsepti on käytännön työkalu jota kaikenlaiset organisaatiot voivat käyttää monimuotoisuuden edistämiseen.

Tulevat tapahtumat

There are no upcoming events.

/10
(SITRA 2016)

Seitsemän kymmenestä henkilöstä löytää työpaikan verkostojen kautta.

Ammatillinen verkostoituminen voi viedä aikaa, kun muutat uuteen maahan.

Dörren auttaa ulkomailla syntyneitä laajentamaan ammatillista verkostoaan, mutta auttaa myös paikallisia löytämään ulkomailta Suomeen muuttaneiden osaamista ja pätevyyttä.

Dörrenin kautta organisaatioilla on mahdollisuus saada yhteys ulkomailta Suomeen muuttaneiden monipuoliseen osaamisreserviin, mikä voi olla arvokasta sekä paikallisesti että kansainvälisessä yhteistyössä ja liiketoiminnassa.

Kysymykset ja vastaukset

Olemme koonneet luettelon yleisimmistä Dörreniin liittyvistä kysymyksistä. Esimerkiksi kysymykset ja vastaukset koskien Ovenavaajia ja Osallistujia, tapaamista, odotuksia jne.

Ota yhteyttä

Gerd Norrgård

Ohjelmakoordinaattori

gerd.norrgard(a)luckan.fi

+358 45 211 7922

 

Onko sinulla kysymyksiä Dörren-prosessista tai tarvitsetko meidän apua?

Ota yhteyttä meihin osoitteessa dorren(a)luckan.fi