Kevätterveisiä Dörren tiimiltä

Dörren tiimi haluaa lämpimästi kiittää kaikkia jotka ovat näyttäneet kiinnostuksensa Dörreniä kohti tai osallistuneet Dörreniin. Ilmoittautuminen verkostoitumistapaamisiin on tauolla 1.6.2021 lähtien mutta Luckan Integration tekee aktiivisesti työtä Dörrenin tulevaisuutta varten. Toivomme että voimme pian julkaistaa tietoa Dörrenin jatkosta.

Tähän mennessä yli 200 Dörren tapaamista on vahvistettu ja luku kasvaa koko ajan koska monet keväällä yhdistetyt henkilöt suunnittelevat vielä tapaamista. Lähellä 400 kansainvälistä ja paikallista ammattilaista Uudellamaalla ovat tavanneet näiden tapaamisten kautta ja monet Ovenavaajat ovat myös tulleet takaisin uusia tapaamisia varten! 

On ollut mahtavaa nähdä eri alojen kansainvälisten ja paikallisten ammattilaisten kiinnostus verkostoitua. Dörrenin huikea suosio, erityisesti kansainvälisten ammattilaisten keskuudessa, osoittaa verkostoitumisen tarvetta! Dörren tiimi on tehnyt aktiivista työtä jotta voisimme tarjota niin monelle kuin mahdollista tapaaminen tämän projektikauden aikana. 

Kiitos myös palautteesta! On hienoa nähdä teidän kommentteja siitä, mitä Dörren verkostoituminen on tarkoittanut teille ja myös siitä miten voimme jatkuvasti parantaa palvelua. Tulemme kesän aikana julkaisemaan muutamia teidän kokemuksista LinkedIn, Facebook ja Instagram sivuillamme. 

Onko sinulla ideoita Dörren tulevaisuutta varten? Ole meihin yhteydessä: [email protected].