Faces of Dörren: Camille Buskowa & Maria Dorovskikh

Dörren muistaa projektikautta jakamalla muutamia teidän kokemuksia! Tämä tarina on Camillen ja Marian omin sanoin kertoma ja nostaa miten heidän kontakti johti molemminpuoliseen hyötyyn. 

Camille Buskowa:

Dörrenin ansiosta tapasin Marian syyskuussa 2020 kahvin äärellä ja koska olemme molemmat töissä HR alalla keskustelimme erilaisista alaan liittyvistä aiheista. Päätimme yhdessä että pidämme kontaktin yllä tapaamisen jälkeen. Muutama kuukausi myöhemmin hän mainosti LinkedInissä työpaikasta jota kiinnosti minua. Olin häneen yhteydessä, laitoin hakemuksen sisään ja olin mukana rekrytointiprosessissa. Ja lopuksi, sain työpaikan! Koko prosessi oli kovaa työtä mutta voin sanoa että Dörren oli mahtava apu!

Dörrenin tavoite on olla “Ovenavaaja”: minun tapauksessani rekisteröidyin muutama kuukausi sen jälkeen kun olin tullut takaisin Suomeen 2019. Tulokkaana Suomen työmarkkinoilla tavoitteeni oli tavata alan ammattilainen ja alkaa rakentamaan verkostoa.

Suosittelen tätä lämpimästi!

Maria Dorovskikh:

2020 minulla oli ilo tavata yli 10 kansainvälistä osaajaa ja jakaa erilaisia tietoja Suomen työmarkkinoista. Camille tapasin Dörren ohjelman kautta ja hänet tapasin jopa kasvokkain alkusyksyn aikana.

Hän on kansainvälinen HR ammattilainen jolla on ydinteollisuus tausta - kuten minä! Hän oli kiinnostunut ura mahdollisuuksista maaliskuun jälkeen kun hänen väliaikainen sopimus loppuisi. Samalla minä olin jo vähän huolestunut siitä että minun pitäisi keväällä aloittaa äitiysloma ja jättää enemmän tehtäviä aina niin kiireiselle HR tiimillemme.

Muutama kuukausi myöhemmin Camillesta tuli yksi monista hyvistä ehdokkaista HRD spesialistin rooliin, meni läpi haastattelut ja arvioinnit ja lopuksi hänet toivottiin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin.

Nyt minulla on hyvä mieli omistautua kasvavaan perheeseen kun tiedän että oikea henkilö tukee Fennovoimaa!