Dörren on nyt FIBS yritysvastuuverkoston jäsen

Dörren by Luckanilla on ilo kertoa liittyvänsä jäseneksi pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon. FIBS on johtava kestävän liiketoiminnan vauhdittaja ja yritysten asiantuntijuuden kehittäjä. Verkostoon kuuluu yli 300 yritystä ja organisaatioita jotka vahvasti panostavat eri vastullisuuteen liittyviin teemohin. Dörren tulee osaksi FIBS verkostoa erityisesti kiinnostunut monimuotoisuuden johtamisesta. Ammatillisen verkostoitumisen konsepti on käytännön työkalu jota kaikenlaiset organisaatiot voivat käyttää monimuotoisuuden edistämiseen.

Lue lisää FIBSistä täältä.

Dörren on Föreningen Luckan ry:n ammatillisen verkostoitumisen hanke joka edistää monimuotoisuutta työelämässä luomalla toimialakohtaisia yhteyksiä kansainvälisten ja paikallisten ammattilaisten välillä Uudellamaalla. Konseptin ydin on lyhyt tapaaminen joissa molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden laajentaa näkökulmiaan ja verkostoaan. Yhdistämällä osallistujat alan ja työkokemuksen perusteella Dörren luo arvokkaita tapaamisia joihin on helppo omistautua koska osallistuminen vaatii ainoastaan tunnin. Vuoden 2020 alusta lähtien on pidetty yli 100 Dörren tapaamista, sekä digitaalisesti että kasvokkain!

Organisaatiot käyttävät Dörreniä esimerkiksi tarjoamalla työntekijöilleen mahdollisuus tavata alansa kansainvälinen osaaja työaikana. Dörrenin kautta saa kontaktin ja näkyvyyden Suomen kansainvälisten osaajien keskuudessa samalla kun tukee yhteiskuntaa auttamalla kansainvälisiä osaajia tulemaan osaksi Suomen työyhteisöä. Kannustamalla organisaation työntekijöitä tai jäseniä tapaamaan alansa kansainvälisiä osaajia voitte saada arvokkaita uusia kontakteja ja tietoa sekä laajentaa ymmärrystä monimuotoisuuden hyödyistä.

Kansainvälisille osaajille paikallisen näkemyksen ja verkostojen puute ovat isoja haasteita kun etsivät osaamistaan vastaavaa työtä Suomessa. Lyhyissä Dörren tapaamisissa Suomen työelämään jo vakiintunut ammattilainen voi auttaa kansainvälistä osaajaa syventämään paikallista ymmärrystä ja verkostoja alallaan ainoastaan jakamalla kokemuksiaan ja tietojaan. Paikallinen osallistujan ei siis odoteta tarjoavan työtä kansainväliselle osallistujalle.

Haluatko itse kokeilla Dörren tapaamista ja laajentaa verkostojasi vai voisiko Dörren olla organisaatiosi etsimä käytännön työkalu monimuotoisuuden edistämiseen? Lue lisää siitä miten organisaatiot voivat käyttää Dörreniä ja ole meihin yhteydessä [email protected].

Dörren on yksi Luckan Integrationin tarjoamista palveluista ja osa Föreningen Luckan ry:tä. Luckan on suomenruotsalainen tiedotus- ja kulttuurikeskus.