Spouse Program ja Dörren jatkoi yhteistyötään toisessa verkostoitumistapahtumassa

25.3 Dörren järjesti yhteistyössä Helsingin kaupungin Spouse Programin kanssa toisen onnistuneen verkostoitumistapahtuman. Paikalla oli yhteensä 24 paikallista ja kansainvälistä ammattilaista useammasta eri alasta. Kansainväliset ammattilaiset oli kutsuttu mukaan Spouse Career Track palvelusta ja Ovenavaajat tulivat pääsääntöisesti Spouse Program ohjelman partneri yrityksistä sekä Helsingin kaupungilta.

Ennen tapahtumaa kaikki kansainväliset ja paikalliset ammattilaiset yhdistettiin ammatillisen profiilin perusteella ja tapahtuman ydin oli 45 minuutin keskustelu parissa tai pienryhmissä. Tällä kertaa ICT, sosiaali, viestintä, biologia, HR ja koulutusalat olivat edustettuna ja fokuksena keskusteluissa. Tapahtuman jälkeen pidetyssä pikakyselyn mukaan keskustelut olivat antoisia ja kaikki ilmoittivat että suosittelisivat Dörreniä muille.

Dörren on järjestänyt verkostoitumistapahtumia syksystä 2020 lähtien yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Helsingin kaupunki on ollut aktiivisesti mukana sekä Spouse Program ohjelman ja Kulttuurin Kummilapset palvelun kautta.

Spouse Program on Helsingin kaupungin tarjoama palvelu yhteistyössä Espoon ja Vantaan kaupunkien sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Ohjelma tukee puolisoja jotka ovat muuttaneet Suomeen partnerinsa kanssa koska hän on saanut täältä töitä. Samalla ohjelman tavoite on myös auttaa yrityksiä pitämään kansainväliset ammattilaiset jotka ovat heillä töissä. Ammattilaiset usein päättävät muuttaa takaisin kotimaahansa jos heidän puolisot eivät saa tarvitsemaansa tukea.