Nätverksträff med Suomen Venäjänkieliset

Datum: 19.01.2021
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Online (zoom)
Professionellt nätverkande

Suomen Venäjänkieliset Keskusjärjestö (SVK) och Dörren bjuder in rysktalande invånare i Nyland till en digital nätverksträff den 19.1 klockan 9:00-10:00. Under nätverksträffen får du en möjlighet att träffa en person från din bransch och få nya värdefulla perspektiv. 

Alla deltagare kommer att inför evenemanget matchas utgående från bransch och professionell erfarenhet. Varje par består av en Dörröppnare och en Deltagare - vem är du?

  • Dörröppnare: Du har redan foten i arbetsmarknaden i Finland men skulle vilja bredda dina nätverk och perspektiv samtidigt som du hjälper en sakkunnig inom din bransch. 
  • Deltagare: Du söker för tillfället nya möjligheter på arbetsmarknaden i Finland och behöver hjälp med att vidga din lokala inblick i din bransch och dina lokala nätverk.

Det främsta programmet under evenemanget är mötet mellan dig och den person du har matchats med. Ni kommer att få möjligheten att dela erfarenheter och kunskap med varandra och/eller få värdefull inblick i ert yrkesområde i Finland.

Det här evenemanget tar inte längre emot anmälningar. Observera att platserna är begränsade och att deltagande är beroende av att vi kan matcha dig med någon av de andra som registrerat sig till evenemanget. Nätverksträffen kommer att hållas online via Zoom - om du bekräftats en plats på evenemanget kommer du att få en länk till din e-post.

Dörren lanserades i början av 2020 och har redan skapat över 100 branschfokuserade möten mellan lokala och internationella sakkunniga i Nyland.