Verkostoitumistapahtuma Suomen Venäjänkielisten kanssa

Date: 19.01.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Online (zoom)
Verkostoituminen

Suomen Venäjänkieliset Keskusjärjestö (SVK) ja Dörren kutsuu venäjänkieliset asukkaat Uudellamaalla digitaaliseen verkostoitumistapahtumaan 19.1 kello 9:00-10:00. Tapahtumassa saat mahdollisuuden verkostoitua sinun alasi ammattilaisen kanssa ja saada uusia näkökulmia. 

Yhdistämme ennen tapahtumaa kaikki osallistujat työalan ja työkokemuksen perusteella. Jokainen pari koostuu Ovenavaajasta ja Osallistujasta. Kuka sinä olet?

  • Ovenavaaja: Olet jo vakiintunut Suomen työelämässä ja haluaisit laajentaa verkostojasi ja näkökulmiasi samalla kun autat alasi ammattilaista. 
  • Osallistuja: Etsit tällä hetkellä uusia mahdollisuuksia Suomen työmarkkinoilla ja tarvitset paikallista tietoa ja verkostoa alaltasi.

Tapaaminen sinun ja parisi välillä on tapahtuman ydin. Saatte mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja tietoa ja/tai saada arvokasta näkemystä alaltanne Suomessa.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on suljettu. Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja osallistuminen riippuu siitä jos rekisteröityjen joukosta löytyy sinun profiiliasi vastaava henkilö. Verkostoitumistapahtuma järjestetään verkossa Zoomin kautta. Jos olet saanut vahvistuksen paikasta tapahtumassa saat linkin sähköpostiisi.

Dörren käynnistettiin vuoden 2020 alussa ja on luonut jo yli 100 alakohtaisia tapaamista paikallisten ja kansainvälisten ammattilaisten välillä Uudellamaalla.