Internationell digital nätverksträff med Dustin

Datum: 20.05.2021
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Online
Professionellt nätverkande

Vi önskar utlandsfödda personer i Nyland varmt välkomna att nätverka med IT företaget Dustin! De här evenemanget är den första internationella digitala nätverksträffen som ordnas mellan Dörren i Finland och Yrkesdörren i Sverige i samarbete med Dustin.

Anmälan till det här evenemanget avslutades den 9.5.2021.*

Evenemanget är på engelska och går av stapeln den 20.5 klockan 12:30 (finsk tid). I den här nätverksträffen får du en möjlighet att vidga din lokala kunskap och ditt lokala nätverk inom din bransch. Notera att platserna har begränsats och att registreringen sker separat i Finland och i Sverige. Du som bor i Finland kommer att matchas med en Dustin representant från Finland.

Evenemangets kärna är ett individuellt möte mellan en utlandsfödd person som söker möjligheter inom sin bransch i Nyland och en av arbetstagarna i Nordens ledande IT återförsäljare Dustin. För att försäkra oss om att ni har mycket att prata om kommer paren att matchas innan evenemanget utgående från era professionella profiler. Under en timme har ni möjlighet att lära känna varandra, diskutera er gemensamma bransch och utvidga varandras perspektiv och nätverk.

.

Under mötet kan personen som du matchats med från Dustin, den så kallade Dörröppnaren, dela med sig av sin erfarenhet av att jobba inom er bransch i Finland, vilka krav det finns på arbetsmarknaden, vilka är de sociala koderna, hur skriver man en attraktiv CV eller LinkedIn profil, osv. Och varför inte se det som en möjlighet att diskutera tillsammans om hurdana utmaningar och möjligheter Covid-19 har betytt för er bransch? Var kreativ i er diskussion så kan båda lära sig något nytt!

*Vi kan tyvärr inte garantera att alla får en plats på evenemanget. Alla som har blivit matchade för nätverksmötet kommer att få ett mail med närmare information om evenemanget och länk till den digitala nätverksträffen när evenemanget närmar sig.

Dörren är ett koncept för professionellt nätverkande som lanserats av Luckan Integration. Dörren skapar en timme långa möten mellan lokala och utlandsfödda personer inom samma bransch i Nyland. I en Dören nätverksträff får du en möjlighet att pröva på ett Dörren möte tillsammans med andra.