Kansainvälinen virtuaalinen verkostoitumistapahtuma Dustinin kanssa

Date: 20.05.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Online
Verkostoituminen

Toivotamme kansainväliset ammattilaiset Uudellamaalla lämpimästi tervetulleiksi verkostoitumaan IT yrityksen Dustinin kanssa! Tämä tapahtuman on ensimmäinen Dörrenin (Suomessa) ja Yrkesdörrenin (Ruotsissa) kansainvälinen virtuaalinen verkostoitumistapahtuma joka järjestetään yhteistyössä Dustinin kanssa.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt 9.5.2021.*

Tämä englanninkielinen tapahtuma järjestetään 20.4 kello 12:30 (Suomen aikaan). Tapahtumassa saat mahdollisuuden laajentaa alasi paikallista ymmärrystä ja verkostoasi. Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja että rekisteröityminen on erillinen Suomessa ja Ruotsissa. Sinä, joka asut Suomessa, yhdistetään Dustinin Suomessa asuvaan edustajaan.

Tapahtuman ydin on kahdenkeskinen tapaaminen kansainvälisen ammattilaisen, joka etsii uusia mahdollisuuksia Uudellamaalla, ja Pohjoismaiden johtavan IT-tuotteiden jälleenmyyjä, Dustinin, työntekijän välillä. Jotta teillä olisi runsaasti puheenaiheita parit luodaan etukäteen yhdistämällä osallistujat ammatillisen profiilin perusteella. Tunnin aikana saatte mahdollisuuden tutustua toisiinne, keskustella yhteisestä alastanne ja laajentaa näkökulmia ja verkostoa.

.

Tapaamisessa Dustinin edustaja toimii niin kutsuttuna Ovenavaajana. Tarkoitus on että hän voi jakaa kokemuksiaan alastanne Suomessa, mitkä ovat työmarkkinan vaatimukset, millaiset ovat sosiaaliset käytännöt, miten kirjoittaa houkutteleva CV tai LinkedIn profiili jne. Ja miksei tarttua tilaisuuteen ja keskustella yhdessä mitkä ovat Covid-19 pandemian tuomat alakohtaiset haasteet ja mahdollisuudet? Olkaa kekseliäitä keskusteluaiheiden suhteen ja voitte molemmat saada antoisan tapaaminen!

*Emme valitettavasti voida taata että kaikki saavat paikan tapahtumassa. Kaikki joille on löydetty rekisteröityjen joukosta ammatillisen profiilin mukaan sopiva keskustelupari verkostoitumista varten saavat lähempänä tapahtumaa lisätietoa sekä linkki online tapahtumaan.

Dörren on Luckan Integrationin ammatillisen verkostoitumisen hanke. Luomme tunnin pituisia alakohtaisia tapaamisia paikallisten ja kansainvälisten ammattilaisten välillä Uudellamaalla. Dörren verkostoitumistapahtumassa pääset kokeilemaan Dörren tapaamista yhdessä muiden kanssa.