Digital nätverksträff med Helsingfors universitet

Datum: 09.04.2021
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Online
Professionellt nätverkande

Helsingfors universitet och Dörren bjuder in utlandsfödda personer i Nyland till en digital nätverksträff den 9.4 klockan 10-11! Kom och bredda din lokala kunskap och ditt lokala nätverk inom ditt arbetsområde. 

I den här nätverksträffen får du en möjlighet att nätverka med en person från Helsingfors universitet som matchar din bransch och vi vill speciellt uppmuntra forskare att delta i evenemanget! 

Anmälningen till det här evenemanget har stängt den 30.3. Om du har fått en plats kommer du att få mera information till din epost när evenemanget närmar sig.

Inför evenemanget matchar vi alla deltagare utgående från professionell bakgrund. I evenemanget kommer ni att få rikligt med tid att lära känna varandra! Programmets huvudpunkt är nämligen ett 45 minuter långt parvist möte där ni båda får en möjlighet att bredda era perspektiv och nätverk.

I diskussionen kan personen som du matchats med från universitet, den så kallade Dörröppnaren, hjälpa dig framåt genom att berätta sina personliga erfarenheter och lokala tips om ert gemensamma arbetsområde i Finland. Han eller hon kan också hjälpa dig att fortsätta vigda ditt professionella nätverk genom att dela med sig av ytterligare kontakt(er). Dörröppnaren förväntas ändå inte att erbjuda dig ett arbete/en praktikplats.

Dörröppnarna i det här evenemanget bjuds in från de olika fakulteterna och enheterna vid Helsingfors universitet och representerar därför en bred variation av olika inriktningar.

Vi kan tyvärr inte garantera att vi kommer att hitta en match åt alla inför evenemangets huvudprogram det vill säga nätverksmötet. Det här beror på om någon som matchar din professionella profil har registrerat sig. Alla som fått en plats på evenemanget kommer att få en länk till det digitala forumet när evenemanget närmar sig.

Dörren är ett koncept för professionellt nätverkande som lanserats av Luckan Integration. Dörren skapar en timme långa möten mellan lokala och utlandsfödda personer inom samma bransch i Nyland. I en Dören nätverksträff får du en möjlighet att pröva på ett Dörren möte tillsammans med andra.