Virtuaalinen verkostoitumistapahtuma Helsingin yliopiston kanssa

Date: 09.04.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Online
Verkostoituminen

Helsingin yliopisto ja Dörren kutsuu Uudellamaalla asuvat kansainväliset ammattilaiset virtuaaliseen verkostoitumistapahtumaan 9.4 kello 10-11! Tapahtumassa voit laajentaa alasi paikallista ymmärrystä ja ammatillista verkostoa. 

Tässä verkostoitumistapahtumassa saat mahdollisuuden verkostoitua sinun alallasi toimivan Helsingin yliopiston työntekijän kanssa. Kannustamme erityisesti myös tutkijoita mukaan! 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan päättyi 30.3. Jos olet saanut paikan tapahtumassa saat meiltä lisää tietoa sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Verkostoitumistapahtuman keskusteluparit luodaan etukäteen yhdistämällä osallistujat alansa perusteella. Tapahtumassa teillä on runsaasti aikaa tutustua toisiinne! Ohjelman ydin on 45 minuutin kahdenkeskeinen tapaaminen missä molemmilla on mahdollisuus laajentaa näkökulmansa ja verkostonsa.

Keskustelussa Helsingin yliopistossa toimiva henkilö toimii niin kutsuttuna Ovenavaajana. Tarkoitus on että hän kertoo sinulle omia kokemuksia ja paikallisesti hyödyllisiä vinkkejä yhteisestä alastanne Suomessa. Hän voi myös auttaa sinua laajentamaan ammatillista verkostoasi jakamalla sinulle uusia kontakteja. Ovenavaajan ei kuitenkaan odoteta tarjoavan työtä/harjoittelupaikkaa.

Tapahtuman Ovenavaajat kutsutaan mukaan Helsingin yliopiston eri tiedekunnista ja yksiköistä ja edustavat laajasti eri aloja.

Emme valitettavasti voi taata, että kaikille löytyy sopiva keskustelupari tapahtuman pääohjelmaa eli verkostoitumista varten. Tämä riippuu siitä, onko ilmoittautuneiden joukossa ammatillista profiiliasi vastaava osallistuja. Tapahtuman lähestyessä saat vahvistuksen ja linkin virtuaaliseen tapahtumaan sähköpostiisi, mikäli olet saanut paikan tapahtumassa.

Dörren on Luckan Integrationin ammatillisen verkostoitumisen hanke. Luomme tunnin pituisia alakohtaisia tapaamisia paikallisten ja kansainvälisten ammattilaisten välillä Uudellamaalla. Dörren verkostoitumistapahtumassa pääset kokeilemaan Dörren tapaamista yhdessä muiden kanssa.