Spouse Program virtuaalinen verkostoitumistapahtuma

Date: 25.03.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Online
Verkostoituminen

Helsingin kaupungin Spouse Program ja Dörren kutsuu Uudellamaalla asuvat ammattilaiset mukaan virtuaaliseen verkostoitumistapahtumaan 25.3 kello 13-14! Tapahtuma on oiva tilaisuus verkostoitua alasi kansainvälisen ammattilaisen kanssa - ja toimia mentorina vain yhden tunnin aikana.

Verkostoitumistapahtumassa pääset laajentamaan näkökulmaasi ja verkostojasi samalla kun tuet monimuotoisuuden edistämistä Suomen työelämässä.

Tämä tapahtuma on englanninkielinen ja rekisteröityminen on auki Ovenavaajille. Tapahtuman rekisteröityminen suljettiin 15.3.

Verkostoitumistapahtumassa paikallisesti vakiintuneet ammattilaiset, niin kutsutut Ovenavaajat tapaavat Spouse Career Trackiin osallistuvat puolisot. Keskusteluparit luodaan etukäteen yhdistämällä osallistujat työalan perusteella.

Tapahtumassa teillä on runsaasti aikaa tutustua toisiinne. Ohjelman ydin on 45 minuutin kahdenkeskeinen tapaaminen missä sinä Ovenavaajana voit tukea yksi Spouse Career Trackin puolisoista jakaamalla tietoa ja vinkkejä paikallisesta työympäristöstä ja, jos mahdollista, auttaa häntä laajentamaan ammatillista verkostoaan Suomessa.

Osallistuminen tähän verkostoitumistapahtumaan on lyhyt ja tehokas tapa auttaa Spouse Program ohjelman osallistujia edistämään uraansa yhdessä ohjelman partnereiden kanssa. Samalla saat myös mahdollisuuden laajentaa näkökulmaasi ja verkostojasi. Katso mitkä yritykset ja organisaatiot toimivat ohjelman partnereina tästä.

Emme valitettavasti voida takaa että kaikille löytyy sopiva keskustelupari tapahtuman pääohjelmaa eli verkostoitumista varten. Tämä riippuu siitä jos ilmoittautuneiden joukossa on sinun ammatillista profiilia vastaavaa osallistuja. Kun tapahtuma lähestyy saat vahvistuksen ja linkin virtuaaliseen tapahtumaan sähköpostiisi mikäli olet saanut paikan tapahtumassa.

Spouse Program on Helsingin kaupungin tarjoama palvelu yhteistyössä Espoon ja Vantaan kaupunkien sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Ohjelma tukee puolisoja jotka ovat muuttaneet Suomeen partnerinsa kanssa koska hän on saanut täältä töitä. Samalla ohjelman tavoite on myös auttaa yrityksiä pitämään kansainväliset ammattilaiset jotka ovat heillä töissä. Ammattilaiset usein päättävät muuttaa takaisin kotimaahansa jos heidän puolisot eivät saa tarvitsemaansa tukea.