Diamanten ja Dörren virtuaalinen verkostoitumistapahtuma

Date: 06.05.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Online

Diamanten ja Dörren kutsuu Uudellamaalla asuvat kansainväliset ammattilaiset virtuaaliseen verkostoitumistapahtumaan 6.5 kello 17:00-18:00. Tule verkostoitumaan alasi johtavan naisen kanssa!

Huomaathan että tämä tapahtuma on englanninkielinen. Tässä tapahtumassa saat mahdollisuuden laajentaa alasi paikallista ymmärrystä ja verkostoasi. Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan päättyi 27.4

Tapahtuman ydin on 40 minuutin kahdenkeskinen tapaaminen kansainvälisen ammattilaisen, joka etsii uusia mahdollisuuksia Uudellamaalla, ja yhden Diamanten verkoston naisen välillä. Parit luodaan etukäteen yhdistämällä osallistujat ammatillisen profiilin perusteella. Keskustelussa saatte mahdollisuuden tutustua toisiinne ja laajentaa näkökulmia ja verkostoa.

Diamanten on ruotsinkielinen verkosto johtaville naisille. Verkoston tavoite on tukea jäsenten johtamistaitoja, luoda uusia yhteyksiä, jakaa kokemuksia ja inspiraatiota niille, jotka haluavat edetä urallaan. Samalla Diamanten haluaa myös edistää Suomen pohjoismaisia arvoja, identiteettiä ja asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tapahtuman ohjelma

  • 17:00-17:05 Tervetuloa, Dörren esittäytyy
  • 17:05-17:10 Diamanten esittäytyy ja kaikki osallistujat saavat ohjeita siitä miten pika mentorointi break-out huoneissa toimii
  • 17:10-17:50 Kahdenkeskiset tapaamiset
  • 17:50-18:00 Loppukeskustelu

Keskustelussa Diamanten verkoston nainen toimii niin kutsuttuna Ovenavaajana. Tarkoitus on että hän kertoo kansainväliselle ammattilaiselle omia kokemuksia ja paikallisesti hyödyllisiä vinkkejä yhteisestä alastanne Suomessa. Ovenavaaja voi myös auttaa kansainvälistä ammattilaista laajentamaan ammatillista verkostoaan jakamalla hänelle uusia kontakteja. Ovenavaajan ei kuitenkaan odoteta tarjoavan työtä/harjoittelupaikkaa.

*Emme valitettavasti voida taata että kaikki saavat paikan tapahtumassa. Kaikki joille on löydetty rekisteröityjen joukosta ammatillisen profiilin mukaan sopiva keskustelupari verkostoitumista varten saavat lähempänä tapahtumaa lisätietoa sekä linkki online tapahtumaan.

Dörren on Luckan Integrationin ammatillisen verkostoitumisen hanke. Luomme tunnin pituisia alakohtaisia tapaamisia paikallisten ja kansainvälisten ammattilaisten välillä Uudellamaalla. Dörren verkostoitumistapahtumassa pääset kokeilemaan Dörren tapaamista yhdessä muiden kanssa.