Digital nätverksträff med Diamanten

Datum: 06.05.2021
Tid: 00:00 - 00:00
Plats: Online

Diamanten och Dörren bjuder in utlandsfödda personer inom olika branscher in Nyland till vår digitala nätverksträff den 6 maj klockan 17:00-18:00. Kom och nätverka med en ledande kvinna från din bransch!

Notera att det här evenemanget är på engelska ! I evenemanget får du en möjlighet att vidga din lokala kunskap och ditt lokala nätverk inom din bransch Anmälan till det här evenemanget stängdes efter den 27.4.

Evenemangets kärna är ett 40 minuter långt individuellt möte mellan en utlandsfödd person som söker möjligheter inom sin bransch i Nyland och en av kvinnorna i Diamanten nätverket. Paren matchas på förhand innan evenemanget utgående från sina professionella profiler. I det här nätverksmötet har ni möjlighet att lära känna varandra och utvidga varandras perspektiv och nätverk.

Diamanten är ett svenskspråkigt nätverk för briljanta ledande kvinnor. Nätverkets syfte är att stödja ledarskapsfärdigheterna hos sina medlemmar, skapa nya kontakter, dela erfarenheter samt att ge inspiration för dem som vill vidare i karriären. Samtidigt vill Diamanten främja nordiska värderingar, identitet och position nationellt och internationellt.

Program

  • 17:00-17:05 Välkomstord, Dörren introducerar sig
  • 17:05-17:10 Diamanten introducerar sig och alla deltagare får instruktioner kring snabbmentoreringen i breakout-roomen.
  • 17:10-17:50 Privata möten
  • 17:50-18:00 Avslutande diskussion

I diskussionen kan personen från Diamanten nätverket, den så kallade Dörröppnaren, hjälpa den utlandsfödda personen framåt genom att berätta sina personliga erfarenheter och lokala tips om det gemensamma arbetsområdet i Finland. Dörröppnaren kan också hjälpa den utlandsfödda att fortsätta vigda ditt professionella nätverk genom att dela med sig av ytterligare kontakt(er). Dörröppnaren förväntas ändå inte att erbjuda dig ett arbete/en praktikplats.

*Vi kan tyvärr inte garantera att alla får en plats på evenemanget. Alla som har blivit matchade för nätverksmötet kommer att få ett mail med närmare information om evenemanget och länk till den digitala nätverksträffen när evenemanget närmar sig.

Dörren är ett koncept för professionellt nätverkande som lanserats av Luckan Integration. Dörren skapar en timme långa möten mellan lokala och utlandsfödda personer inom samma bransch i Nyland. I en Dören nätverksträff får du en möjlighet att pröva på ett Dörren möte tillsammans med andra.