Culture Kids verkostoitumistapahtuma

Date: 05.03.2021
Time: 00:00 - 00:00
Location: Online
Verkostoituminen

Huom! Tämä tapahtuma on englanninkielinen.

Rekisteröityminen tähän tapahtumaan on suljettu.

Tilaisuudessa tapaat Helsingissä toimiva kulttuuritoimija parikeskustelussa. Keskustelut on strukturoitu ja niihin ohjeistetaan etukäteen sähköpostitse ja tilaisuudessa. Keskusteluissa kulttuuritoimijat jakavat tietoa ja kontakteja kulttuurikentästä Helsingissä.

Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa verkostoja ja lisätä ymmärrystä muunkielisten yhteisöjen elämästä Helsingissä ja mahdollisuuksista osallistua Kulttuurin kummilapsiin.

Tapahtuman kieli on englanti. Huomaathan että tilaisuudessa on rajoitetusti paikkoja ja paikan saaminen riippuu siitä jos ilmoittautuneiden joukossa on sinun profiiliasi vastaava henkilö.

Tilaisuuden aikataulu:

  • 10:00 Tervetuliaissanat
  • 10:05 Inspiraatiopuhe, Larrie Griffis, kulttuurivastaava, Luckan Helsinki
  • 10:15 Ohjeistus ja keskustelut pareittain
  • 10:55 Yhteinen purkukeskustelu
  • 11:15 Päätössanat, Dörren ja Kulttuurin kummilapset

Tilaisuus on osa Kulttuurin kummilasten moninaisuuden edistämistä. Luckan Dörren-hanke tekee verkostoitumistapahtumia, jossa paikalliset ammattilaiset tapaavat kansainvälisiä ammattilaisia. Tapahtuman ydin on keskustelu, jonka aikana molemmat osapuolet voivat laajentaa näkökulmiaan ja verkostoaan.

Tiesitkö että melkein 30 taide ja kulttuuri toimijoita Helsingissä ovat mukana Kulttuurin kummilasten toiminnassa? Tutustu ohjelman nettisivuihin täältä ja katso myös tapahtuman here.